Cum lucrăm?

Pentru a realiza o construcție cu adevărat eficientă din punct de vedere termic și energetic, este nevoie de experiență și de cunoștințe de specialitate, altfel beneficiarii se aleg cu cele mai noi tehnologii, la cele mai mari prețuri, dar nu și cu avantajele folosirii lor corecte. Echipa noastră, după 15 ani de experiență cu firma-mamă din Italia, are atât studiile, cât și priceperea necesare alegerii celor mai bune sisteme pentru casa dumneavoastră.

Cu ce lucrăm?

Principalale sisteme pe care le propunem sunt cele de încălzire și răcire prin pardoseală. Vă puteți întreba de ce să optați pentru această variantă în locul celei cu care v-ați obișnuit.

Pentru că veți economisi bani și energie și veți obține cele mai bune condiții termice. În general, dacă instalațiile folosite sunt de calitate slabă (atât centrala, cât și țevile și caloriferele obișnuite), nu vor da randamentul și gradul de confort pe care le așteptați. În plus, consumul și facturile vor crește în dezavantajul dumneavoastră.

Atunci când înlocuiți centrala obișnuită cu o centrală în condensare (Vaillant, Elco), consumul energetic scade cu 40%. Dacă mergeți pe varianta sistemelor de încălzire prin pardoseală veți face economii mai mari în timp. Eficientizați procesul de distribuire a căldurii pe o suprafață extinsă și reduceți pierderile. Un alt avantaj este că veți avea inclus aerul condiționat pentru răcirea locuinței, deci nu va trebui să investiți separat. Noi recomandăm producătorii Clivet și Emmeti. De asemenea, aceste soluții sunt proiectate pentru a nu polua mediul înconjurător.

Dacă optați pentru sistemul de încălzire geotermic care presupune o pompă de căldură, chiar dacă înseamnă o investiție mai mare față de toate celelalte, aceasta va obține gradul de confort maxim în locuința dumneavoastră, la cel mai mic consum estimat. Lucrăm doar cu specialiști, detaliu esențial pentru a obține cu adevărat beneficiile acestor sisteme moderne.

Ceea ce vă poate descuraja uneori este investiția inițială în echipamente- mai ales în cazul sistemului geotermic, dar economia pe termen lung este garantată. Vă rugăm să luați în considerare faptul că raportul este exact invers la echipamentele tradiționale: ce pare ieftin la început, poate genera costuri neașteptat de mari în timp.

Contact

Estetic, economic și practic — cu noi le puteți avea pe toate. Contactați-ne pentru a discuta detaliile lucrării Domneavoastră!