În domeniul construcțiilor vă oferim câteva diferențe notabile pe piața românească, inspirate de industria italiană a construcțiilor și testate prin experiență personală.

Structuri în cadre

Lucrăm cu structuri în cadre (pe scurt, acest tip de structură se referă la poziționarea stâlpilor de rezistență în partea exterioară a casei, nu în mijlocul ei), ceea ce permite clienților noștri flexibilitatea de a aranja spațiile interioare după necesități și după opțiuni personale.

Fundația aerisită

Pentru că totul pornește de la o bază bună, ne asigurăm că există o permanentă circulație a aerului și ventilație chiar în fundația casei. Aceasta se face în mod obișnuit cu pământ sau cu pietriș în România, doar noi vă oferim alternativa de a o face cu vespar aerat care are acțiune anti-umezeală.

Placa turnată integral

În cazul nostru, preferăm să turnăm placa integrală, pentru a fi mai rezistentă la uzura în timp sau în caz de cutremure.

Planșeu ceramic

Nu obișnuim să facem o placă plină la tavan, din beton sau cărămidă, ci un planșeu ceramic. Chiar dacă prețul pare mai mare (raportându-ne doar la materialele folosite), veți constata că se reduce timpul cu aproximativ trei săptămâni de șantier și totodată se elimină costurile cu mâna de lucru, așadar prețul final rămâne aproximativ același.

Instalații electrice și sanitare

Avem grijă până la cele mai mici detalii care contează la nivelul de calitate per ansamblu. Dumneavoastră, de exemplu, câtă atenție acordați apei? Ne interesează calitatea acesteia, fie potabilă sau menajeră, de aceea ne putem ocupa de sisteme de filtrare și tratare a apei (depuratoare, filtre robinet etc).

Instalațiile electrice realizate de noi sunt moderne și actualizate. Folosim cabluri flexibile, antiincendiu și lucrăm în sistem modular (pe secțiuni), astfel încât, în caz de defecțiune, nu este afectat întregul sistem, ci doar o bucată din el.

Ne ocupăm de toate activitățile de bază, precum și de multe alte detalii ce țin de o bună construcție, în cele mai bune și mai rapide condiții. Contactează-ne și îți vom da toate detaliile necesare.

Contact

Estetic, economic și practic — cu noi le puteți avea pe toate. Contactați-ne pentru a discuta detaliile lucrării Domneavoastră!