Firma noastră este relativ tânără pe piața construcțiilor din România, dar am acumulat anii de experiență și respectul lucrului bine făcut în activitatea noastră din străinătate. Putem face o evaluare corectă și completă a unui proiect cu adevărat valoros, comparând ce putem noi face pentru dumneavoastră cu ceea ce se face în mod real în construcțiile românești.

În prezent suntem o echipă mică și putem spune că acesta este unul dintre atu-urile noastre: suntem specializați fiecare “pe bucata lui”, suntem motivați și ne implicăm personal în tot ce facem pentru dumneavoastră. Instalatorul se ocupă de instalații, constructorul de construcție, electricianul de sistemul electric și așa mai departe. Rezultatele sunt conform angajamentelor făcute.

Cum am apărut?

Firma New Energy Concept a apărut din dorința de a ne oferi serviciile celor care doresc case moderne și valoroase din toate punctele de vedere. Nu suntem străini de ceea ce înseamnă muncă, noi înșine stând în șantiere zile întregi, de mai bine de 15 ani. După ce am acumulat experiența și cunoștințele în domeniul construcțiilor în Italia, am decis să le punem în practică și în România.

Aceasta a fost o primă provocare - să lucrăm la fel de vine într-o țară diferită, cu alte obiceiuri, dorințe și ritmuri de lucru. O altă provocare constă în introducerea de noi tehnologii și a unui nou sistem de lucru - același de la care s-a inspirat și numele firmei noastre. Eficiența energetică poate fi un concept destul de nou pe piața românească, dar vă asigurăm că este testat de decenii întregi peste hotare.

Contact

Estetic, economic și practic — cu noi le puteți avea pe toate. Contactați-ne pentru a discuta detaliile lucrării Domneavoastră!