Activitatea noastră principală presupune oferirea tuturor serviciilor implicate în construcția de case (la roșu sau la cheie) și totodată a sistemelor de încălzire și de răcire, a montării de panouri solare și a realizării de finisaje.

Cui ne adresăm?

Activitatea firmei noastre este concentrată pe sectorul construcțiilor rezidențiale. Ne adresăm în special familiilor care doresc să își ridice o locuință în condiții moderne și avantajoase. Clienții noștri sunt acei oameni care înțeleg importanța pentru viitor a unei construcții eficiente din punct de vedere energetic, fiind dispuși să investească în realizarea acestui concept. Lucrăm cu materiale și sisteme moderne, capabile să transforme locuința într-un mediu foarte plăcut și confortabil.

Cum lucrăm?

Viziunea noastră despre o casă reușită diferă de majoritatea principiilor după care acționează piața locală a construcțiilor. Lucrând cu clienți de peste hotare, după alte standarde și cu alte așteptări în privința calității, suntem obișnuiți:

  • să planificăm minuțios lucrurile în avans;
  • să fim practici, flexibili, eficienți;
  • să valorificăm la maxim resursele fără a face rabat la calitate;
  • să realizăm construcții de care să fim mândri, din punct de vedere funcțional și estetic;
  • să oferim rezultate și soluții de care să fiți realmente mulțumiți.

Colaborăm cu mai multe firme producătoare de materiale de construcție, instalații, soluții energetice etc, a căror calitate și valoare am probat-o în anii de experiență personală. Printre acestea se numără instalații de încălzire și răcire importate din Italia, instalații electrice modulare, materiale de construcție de calitate.

Oferim garanții pentru munca depusă și pentru materialele folosite, oferind clienților noștri certificatele corespunzătoare de la firma producătoare. Astfel, aveți:

  • 2 ani garanție pentru centrale și aer condiționat
  • 10 ani pentru tuburi și izolații
  • 30 de ani pentru structura realizată de noi.

La ce se referă denumirea New Energy Concept?

Principala diferență pe care o aducem în acest moment este noua abordare în felul de a concepe și construi casa. Construim case cu consum de energie redus (clasa energetică A), cu structura în cadre și ventilație în placă. Avem interesul să realizăm un lucru de calitate, iar rezultatele sunt vizibile. Avem deschiderea și bunăvoința de a găsi soluții acolo unde alții renunță înainte de a încerca. Vă stăm la dispoziție cu detalii despre fiecare aspect.

Contact

Estetic, economic și practic — cu noi le puteți avea pe toate. Contactați-ne pentru a discuta detaliile lucrării Domneavoastră!