Un nou concept în construcții
Materiale moderne, sisteme practice și ergonomice
Construim ca pentru noi înșine
Case rezistente, estetice și funcționale
Calitatea pe locul întâi
Estetic, economic și practic — cu noi le puteți avea pe toate

Construcții case

În domeniul construcțiilor vă oferim câteva diferențe notabile pe piața românească, inspirate de industria italiană a construcțiilor și testate prin experiență personală.

Citește mai departe

Sisteme încălzire/răcire

În urma instalării unui sistem de încălzire/răcire în pardoseală veți economisi bani și energie și veți obține cele mai bune condiții termice.

Citește mai departe

Panouri solare

Susținem instalarea panourilor solare în gospodării private și vă punem la dispoziție un specialist acreditat pentru consultanță și montaj.

Citește mai departe

Finisaje

În ceea ce privește finisajele interioare și exterioare, avem experiența și stilul de lucru formate după modelul italian, care este recunoscut pentru bun gust, calitate și durabilitate.

Citește mai departe

De ce noi?

Acționăm în prezent, pentru viitor

Aducem pe piața românească un nou concept de a construi cu materiale moderne și sisteme practice și ergonomice, pentru a obține pe cât posibil o casă cu clasa de energie A.

Construim ca pentru noi înșine

Construim casele ca și pentru noi, cu grijă și atenție la detalii. Dorim să vă oferim o construcție cât mai reușită din toate punctele de vedere: rezistent, funcțional, estetic.

Punem calitatea pe locul întâi

Pentru a valorifica timpul și toate celelalte resurse, planificăm bine în avans ce avem de făcut. Acesta este secretul nostru pentru a face construcții la un nivel de calitate înalt.

Contact

Estetic, economic și practic — cu noi le puteți avea pe toate. Contactați-ne pentru a discuta detaliile lucrării Domneavoastră!